De vakantiewoning

 

Onze vakantiebungalow is direct achter de duinen gelegen in een rustig bungalowparkje (De Ruiser). Aan de rand van bos en natuurgebied, verscholen in het groen. Als het waait, hoor je de zee bruisen. De duinovergang naar het zuidstrand (uniek in Nederland!) ligt op enkele honderden meters. Mooie tuin rondom de vrijstaande woning met veel privacy en eigen parkeerplaats. Onder de grote overkapping met grote robuuste tafel kun je heerlijk zitten, eten, genieten! Vanuit de schuifpui toegang tot het zonovergoten terras op het zuiden met BBQ plaats.

 

De stranden bij Zoutelande zijn de mooiste van Nederland en hebben de meeste zonuren. Niet voor niets wordt dit gedeelte van de kust dan ook De Zeeuwse Rivièra genoemd. Het dorpje Zoutelande ligt op loopafstand. Fietspaden, wandelpaden en ruiterpaden lopen langs het park. Middelburg, Vlissingen en Domburg op fietsafstand. Kortom, een unieke lokatie!

 

 

De gezellig ingerichte woning is voorzien van alle luxe. De 3 slaapkamers zijn allemaal voorzien van een wastafel met warm en koud water. Doucheruimte met inloopdouche en wastafel. Apart toilet met fonteintje. Centrale verwarming (combiketel). Woonkamer met openhaard en open keuken voorzien van alle inbouwapparatuur: inductiekookplaat, oven, magnetron, koelkast/vries, vaatwasser. Grote inpandige berging (voormalige garage) met o.a. wasmachine en vrieskist. Gratis Wi-Fi.